Tor evita que els que espien sàpiguen quins llocs visiteu. Tanmateix, la informació enviada sense xifrar a Internet mitjançant HTTP simple encara pot ser interceptada pels operadors de repetidors de sortida o qualsevol persona que observi el trànsit entre el repetidor de sortida i el lloc web de destinació. Si el lloc que esteu visitant utilitza HTTPS, el trànsit que surt del relleu de sortida es xifrarà i no serà visible per als espies.

https

Si utilitzeu HTTPS, l'URL del vostre lloc web començarà amb "https: //".

https

Aquesta visualització mostra quina informació és visible per a les escapades amb i sense Navegador Tor i xifratge HTTPS.