Desaconsellem encaridament que instal·leu complements nous en el Navegador Tor, ja que poden comprometre la vostra privadesa i seguretat.

Instal·lar complements podria afectar el Navegador Tor en maneres imprevisibles i fer única la vostra empremta digital. Si la vostra còpia del Navegador Tor té una empremta única, les vostres activitats poden deixar de ser anònimes i es poden rastrejar, encara que estigueu utilitzant el Navegador Tor.

Bàsicament, la configuració i funcions de cada navegador creen el que es coneix com a «empremta del navegador». La majoria dels navegadors creen sense voler una empremta única per a cada usuari que es pot rastrejar a través de la internet. Tor Browser is specifically engineered to have a nearly identical (we're not perfect!) fingerprint across its users. Això significa que cada usuari del Navegador Tor sembla com qualsevol altre usuari d'aquest, fent que rastrejar un usuari individual sigui difícil.

També hi ha una probabilitat alta de què un complement nou incrementi la superfície d'atac del Navegador Tor. Això podria permetre que es filtressin dades sensibles o permetre que un atacant infectés el Navegador Tor. El mateix complement podria estar dissenyat de manera maliciosa per a espiar-vos.

Tor Browser ja ve instal·lat amb dos complements: HTTPS Everywhere i NoScript, i afegir-ne qualsevol altre podria fer perdre l'anonimat

Want to learn more about browser fingerprinting? Here's an article on The Tor Blog all about it.