- 500 units
- 525 units
- 650 units
- 550 units

Option 2 : 525 units

Stay updated with the Quantitative Aptitude questions & answers with Testbook. Know more about Time and Work and ace the concept of Work Efficiency.

A, B and C together do 80% of work

80% of work = (3 + 4 + 5) units

80% of work = 12 units

100% work = 15 units

Efficiency of D = 3 units

Total work P = 15 × 12 = 180 units

Value of Q = 180/9 = 20 days

Value of R = 180/6 = 30 days

Number of days taken to complete work S = (Q + R – 15)

= 20 + 30 – 15 = 35

Value of S = number of days × efficiency

S = 35 × 15 = 525 units
India’s **#1 Learning** Platform

Start Complete Exam Preparation

Daily Live MasterClasses

Practice Question Bank

Mock Tests & Quizzes

Trusted by 2,29,29,831+ Students

Testbook Edu Solutions Pvt. Ltd.

1st & 2nd Floor, Zion Building,

Plot No. 273, Sector 10, Kharghar,

Navi Mumbai - 410210

[email protected]
Plot No. 273, Sector 10, Kharghar,

Navi Mumbai - 410210

Toll Free:1800 833 0800

Office Hours: 10 AM to 7 PM (all 7 days)