No hi ha cap porta del darrere en el Tor.

Coneixem uns quants advocats molt intel·ligents que diuen que és molt poc probable que ningú no ens faci afegir-ne cap en la nostra jurisdicció (EUA). Si ho intenten, els plantarem cara, i (els advocats diuen que) probablement guanyarem.

Mai no posarem cap porta del darrere en el Tor. Pensem que posar-li una porta del darrere al Tor seria tremendament irresponsable de cara als nostres usuaris, i un precedent dolent per a la seguretat del programari en general. Si mai en posarem una en el nostre programari de seguretat, arruïnaria les nostres reputacions professionals. Ningú no tornaria a confiar en el nostre programari, i amb molta raó!

Però, dit això, hi ha multitud d'atacs subtils que la gent podria intentar. Algú podria fer-se passar per nosaltres, o colar-se en els nostres ordinadors, o alguna cosa similar. El Tor és de codi obert, i sempre hauríeu de comprovar el codi (o almenys les diferències amb la versió anterior) si hi noteu alguna cosa sospitosa. Si nosaltres (o els nostres distribuïdors) no us facilitem el codi, això és un signe inequívoc que alguna cosa estranya està passant. També hauríeu de comprovar les signatures PGP de les versions noves, per a assegurar-vos que ningú no ha trastejat amb els llocs webs dels distribuïdors.

A més d'això, podrien haver-hi errors accidentals en el Tor que podrien afectar el vostre anonimat. Trobem i corregim periòdicament errors relacionats amb l'anonimat, així que assegureu-vos que teniu actualitzada la vostra versió del Tor.