Feu clic al botó anomenat "Copia registre Tor al portapapers" que apareix a la finestra de diàleg quan el navegador Tor es connecta per primera vegada a la xarxa. Si el navegador Tor ja està obert, feu clic a la icona de Tor (la ceba petita verda a la part superior esquerra de la pantalla), a continuació, "Obre la configuració de la xarxa" i, a continuació, "Copia el registre de Tor al portapapers". Un cop copiat el registre, podreu enganxar-lo en un editor de text o un client de correu electrònic.