Gmail ostrzega mnie, że moje konto mogło zostać przejęte

Gdy logujesz się do Gmaila za pomocą Tor Browser, Google może Cię ostrzec, że na Twoje konto uzyskano dostęp z nietypowych lokalizacji. Zazwyczaj jest to fałszywy alarm spowodowany przez przekaźniki wyjściowe Tor, ale mimo to należy podjąć odpowiednie kroki, aby zabezpieczyć swoje konto.