La majoria dels antivirus o proteccions contra programari maliciós permeten a l'usuari posar en una «llista blanca» certs processos que d'una altra forma es blocarien. Obriu l'antivirus o la protecció de programari maliciós i cerqueu a les opcions «Llista blanca» o alguna cosa semblant. A continuació, s'exclouen els següents processos:

• Per Windows
    • firefox.exe
    • tor.exe
    • obfs4proxy.exe (si utilitzes ponts)
  • Per a macOS
    • Navegador Tor
    • tor.real
    • obfs4proxy (si utilitzeu ponts)

Finalment, reinicieu el navegador Tor. Això solucionarà els problemes que estigueu experimentant. Tingueu en compte que alguns clients antivirus, com Kaspersky, també poden blocar Tor al nivell de tallafocs.