La majoria de la protecció antivirus o de programari maliciós permet a l'usuari "llistes blanques" certs processos que d'una altra forma serien blocats. Obriu l'antivirus o la protecció de programari maliciós i cerqueu a les opcions «Llista blanca» o alguna cosa semblant. A continuació, s'exclouen els següents processos:

• Per Windows
    • firefox.exe
    • tor.exe
    • obfs4proxy.exe (si utilitzes ponts)
  • Per a macOS
    • Navegador Tor
    • tor.real
    • obfs4proxy (si utilitzeu ponts)

Finalment, reinicieu el navegador Tor. Això solucionarà els problemes que estigueu experimentant. Tingueu en compte que alguns clients antivirus, com Kaspersky, també poden blocar Tor al nivell de tallafocs.